Szoftver Hírek

A Panda Security elérhetővé tette vírusirtóinak következő generációját, amelyek gyorsabb működést és hatékonyabb vírusfelismerést ígérnek.

A Panda Antivirus Pro 2012 vírusirtó kínálja a legegyszerűbb és leginkább intuitív védelmet számítógépe védelmére. Csak telepítenie kell, és többé nem lesz gondja sem a vírusokra, kémprogramokra, a hackertámadásokra, az internetes csalásra. Minden aggodalom nélkül cseveghet online, megoszthatja fotóit és videóit, igénybe vehet banki vagy online vásárlási szolgáltatásokat, olvasgathatja kedvenc blogjait vagy egyszerűen csak szabadon böngészhet az interneten.

A Panda Internet Security 2012 vírusirtó védelem az egész családnak. A szoftver mellett úgy használhatja az internetet, ahogyan szeretné, vásárlás és online bankolás biztonságosan. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hackerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen.

A Panda Global Protection 2012 vírusirtó használatával élvezheti a teljes biztonságot. Védje számítógépét az internetről érkező minden típusú fenyegetés ellen: vírusok, hacker támadások, online csalás, személyazonosság eltulajdonítása és egyéb ismert és ismeretlen malware támadásoktól. Tartsa bejövő leveleit levélszemét mentesen és böngésszen biztonságosan az interneten a Panda Safe Browser segítségével. Gyermekei is biztonságosan használhatják a webet a továbbfejlesztett Szülői Felügyelet mellett, amíg a Panda Secure Vault szolgáltatás lehetővé teszi a személyes fájlok titkosítását vagy teljes törlését.