Szoftver Hírek

A német Avira GmbH vírusvédelmi termékei mostantól Magyarországon is megvásárolhatóak.

 

A szoftverből otthoni felhasználásra ingyenes változat is elérhető, a teljes termékcsaládnak világszerte 120 millió használója van, közölte a gyártó. A motor kimagaslóan jó találati arányát a hagyományos, vírusmintán alapuló és a viselkedésalapú, proaktív felismerés kombinációja biztosítja, melyhez a 120 milliós felhasználói bázis ad alapot.

A két technológia ötvözésének köszönhetően az Avira AntiVir Professional változata a legutóbbi Virus Bulletin teszten az egyik legjobb eredményt érte el. Az Avira emellett azon kevés biztonságiszoftver-gyártók egyike, amely a felhasználói licencszerződésben nyilatkozik arról, hogy az általa készített megoldás nem tartalmaz semmilyen, a gyártó által beépített hátsó ajtót.

Az Avira belépő szintű, otthoni felhasználásra készült, ingyenes terméke az Avira AntiVir Personal, amely védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójai és tárcsázóprogramok ellen. A fizetős, de 30 napig díjmentesen kipróbálható Avira AntiVir Premium véd a kém- és kéretlen reklámprogramok, az adathalász-kísérletek, valamint az ismeretlen vírusok ellen, és rendszer-helyreállító CD készítésére is alkalmas. Az Avira Premium Security Suite a Premium változaton túl tűzfalat, levélszemétszűrőt, illetve biztonsági adatmentés funkciót nyújt a felhasználóknak. A vállalati igényekre szabott Avira AntiVir Professional Windows és Linux környezetben egyaránt elérhető, központimenedzsment-szolgáltatása révén pedig akár több ezres géppark költséghatékony vírusvédelmére is alkalmas.

A vírusirtó összes változata megvásárolható az i-Store.hu Szoftver Webáruházban: Avira