Szoftver Hírek

A Kaspersky Lab elkészítette vírusirtóinak legújabb kiadását, a Kaspersky Anti-Virus 2011-et és a Kaspersky Internet Security 2011-et.

 

A Kaspersky Anti-Virus 2011 az egyik legnépszerűbb vírusirtó program, amely védelmet nyújt az IT fenyegetések széles skálája ellen, és biztosítja az alapvető eszközöket a számítógép védelmére. A reaktív észlelési módszerek kombinációja a proaktív technológiákkal kiegyensúlyozott és hatékony biztonságot nyújtanak, továbbá a gyakori automatikus frissítések hozzájárulnak a zavartalan működéshez.

A Kaspersky Internet Security 2011 egy olyan vírusirtó program, amely egyedülálló módon védelmezi Önt és családját, munka, online vásárlás, bankolás vagy akár játék közben. A hagyományos antivírus funkciókon felül beépített személyi tűzfalat, levélszemé szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A 2011-es Kaspersky szoftverek főbb újdonságai:

  • Az átdolgozott kockázatalapú alkalmazás-ellenőrzés korlátozza a futó alkalmazások hozzáférési jogait, ami megakadályozza, hogy az illetéktelen programok megszerezzék személyes adatainkat, jelszavainkat.
  • Az új rendszerellenőrző modul heurisztikus ellenőrzésének köszönhetően azonnal észreveszi és blokkolja a gyanús alkalmazásokat.
  • Csökkentett módban biztonságosan kipróbálhatjuk a gyanúsnak tűnő programokat.
  • Az átdolgozott mentesítő CD segítségével megtisztíthatjuk a fertőzött rendszerünket.
  • Amennyiben nagy a személyazonosság-lopás kockázata egy weboldalnál, akkor a vírusirtó segítségével csökkentett módban futtathatjuk azt, így elkerülve a támadásokat.
  • A megújult Antimalware technológia lehetővé teszi, hogy fertőzött számítógépre is feltelepíthessük a vírusirtót.
  • Az új rendszerellenőrző technológia nyomon követi, elemzi és meg is jegyzi a gyanús tevékenységeket, hogy aztán később könnyedén visszaszoríthassa azt.
  • Az új biztonságos böngészés technológiájának köszönhetően, a legnagyobb biztonságban szörfölhetünk az adathalász weboldalakon is.

A vírusirtók egyelőre angol nyelven érhetők el, de várhatóan nyár vége felé a magyar nyelvű változatok is megjelennek.

A Kaspersky Lab vírusirtóinak mindkét változata hamarosan elérhető lesz az i-Store.hu webáruházban, áruk várhatóan a következők szerint alakul:

Kaspersky Anti-Virus 2011 – 1 évre – br. 8.990Ft

Kaspersky Internet Security 2011 – 1 évre – br. 11.890Ft