Szoftver Hírek

A 10.7.2-es frissítés az OS X Lion minden felhasználója számára ajánlott, ugyanis az operációs rendszer olyan javításait tartalmazza, amelyek növelik a Mac számítógép stabilitását, kompatibilitását és biztonságát is.

Továbbá tartalmazza a forradalmian új, felhőtechnológián alapuló iCloud ingyenes szolgáltatáscsomag támogatását is, amely automatikusan és vezeték nélkül tárolja a tartalmait az iCloudban, és elküldi az összes eszközére.

Az iCloud az OS X Lion rendszeren a következőket tartalmazza:

  • Az iCloud tárolja az e-mailjeit, naptárait, kontaktjait, zenéit, Safari-könyvjelzőit és Safari-olvasólistáit, amelyeket automatikusan elküld az összes eszközére.
  • A Vissza a Mac gépemhez funkció távoli hozzáférést biztosít az interneten bárhonnan a Mac gépéhez egy másik Mac gépről.
  • A Saját Mac keresése funkció segít megkeresni egy hiányzó Mac gépet. Az alkalmazás megjeleníti a Mac gépet egy térképen, és az távolról zárolhatja, vagy akár törölheti az összes adatát.

Az iCloud használatának megkezdése egyszerű, mivel a frissítés telepítése után az OS X automatikusan megjeleníti az iCloud beállítási paneljét. Egyszerűen adja meg a meglévő Apple ID-ját, vagy hozzon létre egy újat, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Forrás: szoftver.hu