Szoftver Hírek

A most megjelent Adobe Photoshop Lightroom 3 kiadás jobb képminőséget, nagyobb teljesítményt és rugalmasabb munkafolyamat kínál a fényképészek számára.

Az Adobe Systems Incorporated a mai napon bejelentette a kaliforniai San José-ban, hogy már elérhető a Windows és Macintosh operációs rendszereken futó Adobe Photoshop Lightroom 3 szoftver, a digitális fényképészeti munkafolyamathoz kapcsolódó alapvető megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a fényképészek rövid idő alatt, egyetlen alkalmazás segítségével rendezhessék, javíthassák és mutassák be fotóikat.

Az első ízben 2009 októberében nyilvános bétaverzióként kiadott Lightroom 3 végső verziója teljesen áttervezett, az egyre növekvő képtárakat könnyebben kezelő teljesítményarchitektúrára épül és a lehető legjobb képminőség elérése érdekében páratlan, zajcsökkentő és élesítő eszközökkel rendelkező feldolgozó motorral rendelkezik.

A 64 bites környezetekkel kompatibilis szoftver olyan új szolgáltatásokat kínál, amelyek optimalizálják a munkafolyamatokat és lehetővé teszik a képek kreatív megosztását, beleértve a DSLR videofájlok és egyes fényképezőgépek számítógép-vezérelt sorozatfelvételeinek támogatását.

A szoftver az i-Store.hu Szoftver Webáruházban is hamarosan kapható lesz: Photoshop Lightroom 3