Szoftver Hírek

Az Adobe a mai napon, San Jose-ban bemutatta a Creative Suite 5 szoftvercsaládot, amely áttörést jelent a gyakorlatilag minden kreatív munkafolyamatban használható, iparági vezető tervező- és fejlesztőszoftver életében.

A CS5 áttörést jelentő interaktív tervezőeszközeinek köszönhetően maximális hatás érhető el a kreatív tartalmakkal és a digitális marketingkampányokkal a különböző médiákban és eszközökön. A szoftvercsalád az izgalmas vezető kreatív eszközök teljes verziójú frissítéseit tartalmazza, ugyanakkor jelentős munkafolyamat-fejlesztéseket is biztosít a tervezők és fejlesztők számára.

Az internetes tartalmak integrálásával és a digitális marketing mérését és optimalizálását lehetővé tévő képességeivel a Creative Suite 5 termékei hozzáférést biztosítanak az Omniture technológiákhoz, amelyek a webhelyek és más források által létrehozott információk rögzítését, tárolását és elemzését végzik.

Továbbá az Adobe Flash Catalyst vadonatúj összetevő is kiegészíti a Creative Suite terméket, és használatával programozás nélkül tervezhetők az interaktív tartalmak, valamint fejlett együttműködést tesz lehetővé a tervező és a fejlesztő között.

Az Adobe CS5 termékcsalád lehetővé teszi tartalmak és alkalmazások létrehozását a kiadás előtt álló Flash Player 10.1 és Adobe AIR 2 alkalmazásokhoz, amelyek optimális teljesítményt nyújtanak a mobil készülékek kijelzőin, valamint kihasználják a beépített funkciókat a gazdagabb, magával ragadó felhasználói élmény érdekében.