Szoftver Hírek

Grafikai programok

Az Adobe kiadta elsősorban haladó fotósoknak szánt képkezelő szoftverének legújabb verzióját.

Tegnap óta érhető el az Adobe Camera RAW 6.5-ös verziója.

Az Adobe kiadott egy hibajavítást grafikai programjához, a Photoshop CS5-höz, amelynek verziószáma ezzel 12.0.1-re nőtt.

A Photoshop Elements 10 intuitív szerkesztési funkciókkal, intelligens rendszerezési és megosztási képességekkel rendelkezik.

A most megjelent Adobe Photoshop Lightroom 3 kiadás jobb képminőséget, nagyobb teljesítményt és rugalmasabb munkafolyamat kínál a fényképészek számára.

Nemrégiben frissült az ingyenes IrfanView, új verziószáma immáron 4.30-ra nőtt.

Az Adobe a mai napon, San Jose-ban bemutatta a Creative Suite 5 szoftvercsaládot, amely áttörést jelent a gyakorlatilag minden kreatív munkafolyamatban használható, iparági vezető tervező- és fejlesztőszoftver életében.

Az Adobe ma reggel adta ki a Photoshop Lightroom és a Camera RAW szoftverekhez készített frissítéseit.

Már a Google által fejlesztett Android mobil platformra is elérhető a Photoshop.

Az Adobe kiadta elsősorban haladó fotósoknak szánt képkezelő szoftverének, a Photoshop Lightroom-nak a legújabb verzióját.

Az Adobe hivatalosan is bejelentette, hogy magyar idő szerint 2010. április 12-én, este 17 órakor mutatja be CS5-ös szoftvereit.

A Bibble Labs elérhetővé tette Bibble szoftverének 5.2-es kiadását, amely a Lite és a Pro verziókban is egyaránt elérhető.

Az Aperture 3, az Apple RAW konverter szoftvere, hihetetlen eszközöket nyújt fényképészeknek mappák és könyvtárak rendezéséhez, gyors kép szerkesztéshez és azok egyszerű publikáláshoz.