Szoftver Hírek

A webáruház 4 évvel ezelőtti megnyitása óta továbbra is töretlenül fejlődik, alkalmazkodik a változó felhasználói igényekhez, és a szoftver választék is rendszeresen bővül.

Az elmúlt évben is folyamatos fejlesztések zajlottak az internetes áruházban, hogy minél könnyebb legyen a látogatók dolga az informálódás és a vásárlás során. Valamint a webáruház a közösségi oldalak felé is tovább nyitott, ugyanis az RSS hírcsatorna, a Facebook és a Twitter mellett most már a „Google+”-on is megjelennek a honlap újdonságai: i-Store.hu a Google+-on

A szoftver kínálat is tovább bővült az elmúlt évben, néhány új márka például az Avid, a Xara és a ProgramTECH mellett olyan újdonságok is helyet kaptak a webáruházban, mint például a Snagit 11, Pinnacle Studio HD 15 vagy éppen a Kaspersky Lab 2012-es vírusirtói.

Aki fontosnak tartja, hogy a számítógépén legális szoftverek fussanak, mindenképp érdemes benéznie ide, hiszen az egyébként is kedvező árak mellett folyamatos akciók és ingyenes házhoz szállítás várja a vásárlókat a Szoftver webáruház-ban.