Szoftver Hírek

A webáruház 3 évvel ezelőtti megnyitása óta folyamatosan fejlődik, alkalmazkodik a felhasználói igények változásához, és a szoftver választék is rendszeresen bővül.

Az elmúlt évben is folyamatos fejlesztések zajlottak az internetes áruházban, hogy minél könnyebb legyen a látogatók dolga az informálódás és a vásárlás során. Ilyen változtatás volt például, hogy a legnépszerűbb kategóriák kiemelt helyre kerültek, valamint az is, hogy az épp megtekintett terméknél más alternatívákat is felajánl a rendszer.

A webáruház a közösségi oldalak felé is tovább nyitott, az RSS hírcsatorna és a Facebook mellett már a hazánkban is egyre népszerűbb Twitteren is megjelennek a honlap újdonságai: i-Store.hu a Twitter-en

A szoftver kínálat is tovább bővült az elmúlt évben, néhány új márka például az Avira, a Xara és a Webroot mellett olyan újdonságok is helyet kaptak a webáruházban, mint például a Microsoft Office 2010, az Adobe Photoshop Lightroom 3 vagy a Kaspersky Lab 2011-es vírusirtói.

Aki fontosnak tartja, hogy a számítógépén legális szoftverek fussanak, mindenképp érdemes benéznie ide, hiszen az egyébként is kedvező árak mellett folyamatos akciók és ingyenes házhoz szállítás várja a vásárlókat a Szoftver webáruház-ban.