Szoftver Hírek

A Nav N Go 12 országos Kelet-Európa térképcsomagja most Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia és a három balti állam térképével egészül ki.

A navigációs szoftvert fejlesztő cég ma bejelentette, hogy kelet-európai térképlefedettségének jelentős kiszélesítésével teljesen átfogó és megbízható térképcsomaggal látja el Kelet-Európa piacait. Az így megnövelt digitális térképkínálat egyedülálló lefedettséget nyújt ebben a régióban. Mostantól 18 kelet-európai ország felhasználói élvezhetik a Nav N Go által nyújtott 3D-s megjelenést, a 3D-s tereptárgyakat és többszintű utakat. A nagyjából 535 000 km hosszú úthálózat mellett a hat új térkép több mint 80 000 hasznos helyet, azaz POI-t is tartalmaz.

A még átfogóbb kelet-európai térképmegoldások 2009 második negyedévétől állnak majd rendelkezésre a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek tulajdonosai számára. A naviextras.com oldalon kínált ingyenes kelet-európai térképfrissítések után a Nav N Go frissítőportálja hamrosan a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek számára is biztosítja a plusz térképeket tartalmazó frissítést.

A Nav N Go azt is bejelentette, hogy már Szlovéniában is igénybe vehető az RDS-TMC szolgáltatás a navigációs szoftverekkel. A cég hardvergyártó partnerei a jövőben TMC-szolgáltatásokat is nyújtó készülékekkel jelenhetnek meg a régióban. A TrafficNav és a Radiotelevizija Slovenija közlekedési információs csatorna új szolgáltatásai első kézből nyújtanak a közlekedési helyzettel, torlódásokkal és várható késésekkel kapcsolatos információkat az utazók számára. A megbízható térképlefedettség birtokában pedig a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo felhasználók időveszteség és felesleges idegeskedés nélkül tervezhetik újra útvonalukat.

A Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver mindhárom változatát kedvező áron vásárolhatja meg az i-Store.hu webáruházban: